Solfrid A. Kirkhus

VIDDE
Olje på lerret
VIDDE Olje på lerret
UVÆR
Akryl på lerret
UVÆR Akryl på lerret
Haukelid
Haukelid
Bestillingsverk
Frogner House
Bestillingsverk Frogner House

Hei alle sammen,  Her er noen av  bildene mine. Kanskje lett å se at jeg er inspirert av naturen og  - nesten bare naturen. Jeg liker å få til mange forskjellige uttrykk , både å minimalisere og legge vekt på detaljer. Jeg får energi og livskraft i og av fjellet , fjelluften og skogene - store trær fra mange forskjellige land har fasinert meg.   ELEMENTENE  og kanskje aller mest de kalde elementene starter skaperkraften i meg.

Jeg har til nå likt å forholde meg og gi uttrykket mitt utifra få farger og mest kalde farger og bruker hovedsakelig å male i olje på lerret og ganske store formater. Jeg elsker å  få formene til å stemme på lerrettet - en slags orden - skape en feeling. Det forklarer kanskje at jeg alltid har vært  så interressert i arkitektur og design og planter. - Vokst opp med en mor som malte hjalp nok også til.

Jeg har alltid vært interresert i å skape en bestemt følelse  både på lerretet og i rommet. Noe som har en effekt.

Jeg har gått på  Kunstskolen i Rogaland og har fått undervisning med to av de mest etablerte kunstnerne i Haugesund i sin tid. Ellers har jeg hatt utstilling i Houston, Texas.  Bildene mine har også vært utstilt hos Dahl Art Gallery i Haugesund.   Et av bildene mine henger i en hotell resepsjon i Stavanger.

Del denne siden