Solfrid A. Kirkhus

Hei alle sammen,  Her er noen av  bildene mine. Kanskje lett å se at jeg er inspirert av naturen og  - nesten bare naturen. Jeg liker å få til mange forskjellige uttrykk , både å minimalisere og legge vekt på detaljer. Jeg får energi og livskraft i og av fjellet , fjelluften og skogene - store trær fra mange forskjellige land har fasinert meg.   ELEMENTENE  og kanskje aller mest de kalde elementene starter skaperkraften i meg.

Jeg har til nå likt å forholde meg og gi uttrykket mitt utifra få farger og mest kalde farger og bruker hovedsakelig å male i olje på lerret og ganske store formater. Jeg elsker å  få formene til å stemme på lerrettet - en slags orden - skape en feeling. Det forklarer kanskje at jeg alltid har vært  så interressert i arkitektur og design og planter. - Vokst opp med en mor som malte hjalp nok også til.

Jeg har alltid vært interresert i å skape en bestemt følelse  både på lerretet og i rommet. Noe som har en effekt.

Jeg har gått på  Kunstskolen i Rogaland og har fått undervisning med to av de mest etablerte kunstnerne i Haugesund i sin tid. Ellers har jeg hatt utstilling i Houston, Texas.  Bildene mine har også vært utstilt hos Dahl Art Gallery i Haugesund.   Et av bildene mine henger i en hotell resepsjon i Stavanger.